Caitrína van Veen (bureau Marble): 'Met een beetje bluf is niets mis'

De zesde aflevering van Just Getting Started, de podcast voor jonge bureauleiders, is nu te beluisteren.

In de zesde aflevering van de VIA-podcast is Caitrína van Veen, medeoprichter van het Amsterdamse contentmarketingbureau Marble, te gast. Het bureau vierde recent zijn vijfjarig bestaan.

In de podcast vertelt Van Veen over het belang van retainers en wat dit betekent voor de business van haar bureau en hoe Marble 'vanaf een bierviltje aan de bar' is ontstaan. Haar bureau kenmerkt zich door een gezonde portie bluf, dat 'eigenlijk geen bluf is', aldus Van Veen. 'Als bureau kun je veel meer waarmaken dan je denkt.'

Poen en pitches

Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gepresenteerd door Danijel Dercksen en Lars Reimink, brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren voor het voetlicht. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: personeel, poen, pitches en proces. Eerder waren Michan Tolman (Popcorn Stories), Isabel Boerdam (Green Food Lab), Marieke Verhaar (Ovide Agency), Japie Stoppelenburg (Truus), Pieter zijlstra (Locals Agency) te gast.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie