Viral van de week: Can't Skip Hope

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Can't Skip Hope (PT)
https://www.youtube.com/watch?v=lFlFkGV207A

Je kunt in tijden van corona je marketing stop zetten, of je maakt je marketing zó krachtig dat het een boodschap overbrengt waar je een ieder mee ontroert. Visit Portugal deed dit met Can’t Skip Hope. Country marketing at it’s best. Ook in deze tijden. Terwijl de Portugese landschappen en culturele hoogtepunten aan je voorbij flitsen, wordt het belang van #stayhome en een stapje terug doen benadrukt, om straks sneller weer te kunnen doen wat we voor ogen hadden. En dat mensen dit fijn vinden is bewezen, de video is in vier dagen bijna een half miljoen keer bekeken.

“Nature, landscapes, beaches, and monuments aren’t going anywhere. They will still be there, waiting for a better time to be lived, and we must do the same for a while.”

Advertentie
advertisement

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie