Clear Channel Nederland wint concessie Gouda

Eerder deze maand werd de concessie in Leiden gewonnen.

Barbra-Verbij

Clear Channel Nederland heeft de aanbesteding voor buitenreclame in gemeente Gouda gewonnen. Het betreft een exclusieve overeenkomst met een minimale looptijd van 15 jaar. Met het winnen van de concessie Gouda voegt Clear Channel Nederland 230 analoge zijdes en twinitg digitale 2m2 schermen toe aan zijn netwerk.

De start is op 1 april. In navolging van Utrecht komt Clear Channel ook in Gouda met abri’s met groene daken. Daarnaast wordt een deel van de abri’s voorzien van een AED en zonnepanelen.

Advertentie
advertisement

Leiden

Vorige week werd bekend dat Clear Channel in samenwerking met RBL de concessie voor buitenreclame had gewonnen in Leiden. Het gaat hier ook om een exclusieve overeenkomst met een minimale looptijd van 15 jaar. 

'Na de winst van concessie Leiden eerder deze maand, versterken we met winst van concessie Gouda opnieuw onze landelijke spreiding. Tegelijkertijd breiden we met het winnen van Gouda ons digitale netwerk in drukbezochte shopping areas verder uit', zegt Wierish Debipersad, commercial director Clear Channel Nederland.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie