COO Jan Wichers van Hillenaar Outdoor overleden

Wichers was lang actief in de out-of-home branche.

Jan Wichers, COO van Hillenaar Outdoor is vorige week plotseling overleden. Wichers heeft een lange staat van dienst, vanaf 1996 was hij actief in de out-of-home branche. In eerste instantie bij Hillenaar Outdoor Advertising (later overgenomen door Clear Channel), waar hij uiteindelijk de functie van country manager bekleedde. In 2017 vertrok hij bij Clear Channel en nadat Jeroen Hillenaar een herstart van Hillenaar Outdoor initieerde, werd Wichers er COO..

Op de site van Hillenaar Outdoor laat het bedrijf weten:

‘Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Jan Wichers, COO van Hillenaar Outdoor. Hij vervulde zijn rol met niet aflatend enthousiasme. We hebben Jan tijdens onze jarenlange samenwerking leren kennen als een zeer gedreven persoonlijkheid. Hij leverde met zijn kennis, kunde, ondernemerschap en bevlogenheid een zeer grote bijdrage aan het succes van ons bedrijf.

Jan was daarnaast en bovenal een aimabel mens, vader van drie kinderen en zeer geliefd binnen het team van Hillenaar Outdoor. Wij zijn dan ook volledig uit het veld geslagen door zijn plotselinge en veel te vroege overlijden en zullen hem intens missen. Er zijn geen woorden die recht doen aan het verdriet dat het hele team voelt nadat dit nieuws bekend werd. Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar zijn gezin, familie en vrienden en we wensen hen de kracht toe om dit enorme verlies te dragen.’

Advertentie
advertisement

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Ruud Frieling
R.I.P jan ik zal je missen .😢
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie