DPG Media lanceert GoalAlert

De service voor abonnees van AD en het Parool brengt mensen real-time op de hoogte van alle doelpunten die ook direct terug te zien zijn.

GoalAlerts is beschikbaar via de apps van AD, de regionale nieuwsmerken (ADR Nieuwsmedia) en Het Parool. GoalAlerts is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking tussen DPG Media en FOX Sports.

Met GoalAlerts mist niemand meer een doelpunt. Binnen vijf minuten zijn de goals uit de ere- en eerste divisie terug zien in de AD-app op de mobiele telefoon. Na aanmelding is het mogelijk om pushmeldingen te ontvangen voor vier teams uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar (als de kwartfinales gespeeld worden). Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken op deze site. Binnen een half uur na de wedstrijd staan de hoogtepunten online. Dit is mogelijk voor Premium-abonnees van een van de titels van DPG Media. Voor GoalAlerts hoef je je als supporter alleen maar in te loggen. 

Advertentie
advertisement

Ronald Griffioen, die als manager partnerships voor DPG Media eerder overeenkomsten sloot met NOC*NF en de KNVB. 'Voor AD Sportwereld is kunnen bieden van het Nederlandse topvoetbal een absolute must, maar voor onze regionale titels is het voetbal uit de subtop en de Keuken Kampioen Divisie net zo noodzakelijk. Stel je toch eens voor: het nu Top Oss is, Go Ahead of Helmond Sport, de bezoekers van onze apps kunnen alles op eigen maat en behoefte krijgen, op elk gewenst moment van de dag.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie