Advertentie

Eerste AH Kickstart 10-daagse van start

Albert Heijn: ‘Wij geven Nederland de kans om voor een gezondere levensstijl te kiezen.’

  • Media
  • 9 January 2018
  • Redactie Adfo Groep

Albert Hein komt met de Kickstart 10-daagse. Van 15 tot en met 24 januari wil Albert Heijn mensen laten ervaren hoe ze makkelijk, lekker en gezond kunt eten aan de hand van Allerhande ontbijt, lunch en diner recepten. De Schijf van Vijf van het Voedingscentrum is het uitgangspunt voor de recepten. Albert Heijn heeft het over ‘een gevarieerd menu dat uitgaat van voldoende groente en fruit, vezels en goede vetten, waarin alle ingrediënten voor een gezonde levensstijl samenkomen.’ Hiermee voegt Albert Heijn alweer een initiatief toe dat bijdraagt aan een betere gezondheid.

Statement Albert Heijn over Gezondheid
‘Albert Heijn vult dagelijks zo’n 5 miljoen borden in Nederland en ziet dat als een grote verantwoordelijkheid. Zo stimuleert Albert Heijn klanten om meer groente en fruit te eten, bijvoorbeeld door met leveranciers nieuwe gezonde producten te ontwikkelen zoals groente- en fruitspreads, courgette spaghetti of nieuwe verspakketten waarmee je binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet. Sinds 2012 verlaagt Albert Heijn de hoeveelheid zout, verzadigd vet en suiker. De Kickstart 10-daagse is een volgende stap in de missie om Nederland gezond én lekker te laten eten.’

 

Discipline
Wie wil een jarenlang eetpatroon wil doorbreken en gezonder wil gaan eten, heeft bij de start vooral discipline nodig. De bedoeling van de Kickstart 10-daagse is ook om support en afleiding te bieden. ‘Of net dat laatste zetje om de tien dagen vol te houden.’ Geïnteresseerden kunnen zich daartoe aanmelden voor het Facebook-event.

Allerhande Box
Allerhande Box is grotendeels afgestemd op de recepten uit de 10-daagse. Dit betekent dat klanten in week 3 en 4 de box kunnen bestellen en daarmee de ingrediënten voor 6 van de 10 avondrecepten al in huis halen. Klanten die vegetarisch zijn kunnen ook meedoen, elke dag is er een vegetarische optie beschikbaar.
 

Advertentie