Fabian de Jong (The Herd): 'We willen uitbreiden naar 8 bureaus'

De negende aflevering van Just Getting Started, de podcast voor jonge bureauleiders, is nu te beluisteren.

Fabian de Jong

Fabian de Jong is sinds 2009 oprichter van het Dordrechtse bureau Elephant, waarna het bureaunetwerk The Herd Agencies in 2021 volgde. Het netwerk bestaat uit vier bureaus in Dordrecht en Rotterdam. 

In de nieuwe aflevering van podcastserie Just Getting Started vertelt De Jong over de beginjaren van Elephant en waar hij tegenaan liep. Zijn ambitie is met de jaren flink gegroeid en tegenwoordig is hij druk doende zijn netwerk uit te breiden van vier naar acht bureaus. Toch is Nederland nog altijd groot genoeg, waar hij alles over vertelt. 

Poen en pitches

Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gepresenteerd door Danijel Dercksen en Lars Reimink, brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren voor het voetlicht. 

Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: personeel, poen, pitches en proces. Eerder waren Michan Tolman (Popcorn Stories), Isabel Boerdam (Green Food Lab), Marieke Verhaar (Ovide Agency), Japie Stoppelenburg (Truus), Pieter Zijlstra (Locals Agency), Caitrína van Veen (Marble), Jasper Fraikin (FJ) en Linda Franse (Fama Volat) te gast.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie