Glamour lanceert bijzonderste editie van het jaar: het 150ste nummer!

Word met jouw merk onderdeel van deze jubileum editie!

Glamour: het 150ste nummer

Op 11 juni 2018 heeft Glamour wat te vieren: we lanceren namelijk ons 150ste nummer!

Deze limited edition van Glamour staat vol  met alles wat je wilt weten over Generation Glamour; onze millennial doelgroep. Glamour heeft zich inmiddels ontwikkeld tot de stem van deze generatie en daarom vertellen we je alles over een grote drang van hen: beroemd zijn. Millennials willen tegenwoordig dolgraag in de spotlights staan, maar waarom eigenlijk?  En is dat wel zo leuk, bekend zijn? Omdat Glamour altijd een springplank voor talent is geweest, zoeken we het in dit nummer allemaal uit.  Op de cover staan drie meiden die deze Generation Glamour vertegenwoordigen. Eén daarvan is al doorgebroken, de andere twee doen dat op dit moment. Daarnaast portretteren we drie ex-BN’ers die vertellen hoe het is zodra de spotlights niet langer op je gericht staan. In de modeseries van dit nummer wordt de focus gelegd op de summer vibe, met hippie jurken, perfecte road trips outfits en blote benen. Daarnaast onderzoekt beauty-editor Nina de nieuwste ontwikkelingen op beauty-  en wellnessgebied; van een slaaprobot tot nailart die je waarschuwt tegen UV-straling.

Save the date: we vieren de lancering van dit speciale 150ste nummer met een heel groot feest in Paradiso op 11 juni 2018. Het wordt een Glamour Forever avond met exclusieve  optredens van internationale dj’s en artiesten, en touch-ups van make-up artists voor maar liefst 1.500 gasten. Onder de genodigden  zijn BN’ers, influencers, relaties, pers en  Glamour-lezeressen.

Graag nodigen we je uit om dit met ons te vieren en met jouw merk onderdeel te worden van deze jubileum editie. Voor meer informatie zie link.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.