EndemolShine brengt GTST naar Instagram Stories

Liefhebbers van soap worden getracteerd op speciale verhaallijn ‘Valentijns Vlucht’.

Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Vincent Visser die de rol van Valentijn Sanders speelt. Voor Instagram Stories draaien is echt anders spelen dan in de studio, weet Visser die zijn debuut maakt in GTST. ‘We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met ‘verticaal’ filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen.’

Voor EndemolShine is de verticale doorvertaling van de soapserie naar Instagram een manier om de doelgroep de hele dag GTST te laten beleven. ‘Het GTST Instagram account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep,’ verklaart Rohan Gottschalk, producent Daily Drama bij EndemolShine Nederland.

Valentijns Vlucht is exclusief te volgens via het GTST-account te volgen van Instagram. De eerste aflevering wordt op maandag 29 april gedeeld, daarna worden er vier weken lang elke werkdag op drie momenten per dag iets gepost.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie