Helden en Topcast Media komen met inspirerende sportverhalen podcast

(Oud-)topsporters delen wekelijks hun inspirerende sportverhaal met de luisteraar.

Mediaplatform Helden gaat zijn inspirerende sportverhalen ook vertellen via podcast, in samenwerking met podcastbedrijf Topcast Media. In Helden, de podcast is wekelijks een (voormalig) topsporter te gast die zijn of haar verhaal met de luisteraars zal delen. Host van de podcast is Thijs van Dijk, ook maker van media podcast Bakkie Media.

Waar veel bestaande sport podcasts zich richten op de actualiteit binnen één specifieke sport, gaat deze podcast zich onderscheiden door het vertellen van tijdloze verhalen over de gehele breedte van de sport. Inspirerende en motiverende gesprekken, voorbij de waan van de dag.

Er zijn zoveel mooie en inspirerende verhalen te vertellen over sport. In Helden, de podcast laten we sporters zelf aan het woord: waar halen zij hun inspiratie vandaan? Welke lessen willen ze doorgeven aan de volgende generatie sporters? Mooie intieme gesprekken, waarin sporters niet over een wedstrijd of prestatie hoeven te praten, maar over waar ze zelf energie en inspiratie vandaan halen,' zegt Barbara Barend van Helden Media.

Sporters die dit seizoen te gast zijn in de podcast zijn onder andere Sjinkie Knegt, Laura Dijkema, Celeste Plak, Daphne Koster, Roy Meyer, Joy Beune, Ellen Hoog en Anouk Hoogendijk.

Luister hier alvast de trailer. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie