Internationaal mediabureaunetwerk Mediaxplain in volgende fase

Consortium van onafhankelijke mediabureaus Local Planet breidt het internationale team uit.

123rf.com

Local Planet, het internationale netwerk van onafhankelijke mediabureaus waar Mediaxplain mede-eigenaar van is, breidt haar internationale team verder uit 'als antwoord op de toenemende vraag van adverteerders'.

Local Planet begon twee jaar geleden in meer dan 40 landen wereldwijd om diensten aan te bieden via alle aangesloten bureaus. Nu komt het consortium in de volgende fase. 

Advertentie
advertisement

Wereldwijd verantwoordelijkheid

Het netwerk wil verder professionaliseren en daarom zijn vier personen aangesteld die wereldwijd verantwoordelijkheid dragen voor het netwerk. Wayne Fletcher, voorheen werkzaam bij Naked Communications, McCann World Group en Aegis, is aangesteld als group chief strategy officer. Hij werkt samen met de internationale CEO Martyn Rattle.

Uli Kramer – grondlegger van Pilot Duitsland – is toegetreden als internationale digitale baas. Daarnaast is Sandra Sydow, afkomstig van PHD, benoemd als global media & business director. De invulling van deze centrale posities draagt, samen met de unieke kracht van de lokale mediabureaus, bij aan Local Planets wereldwijde groei. 

Mediaxplain vertegenwoordigt als aandeelhouder Local Planet in de Benelux.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie