Indrukwekkende line-up met sprekers allOut mediafestival

Het festivalterrein van Thuishaven wordt over 3 weken omgetoverd tot de eerste editie van allOut - hét mediafestival van Nederland

Over drie weken is het zoverHet festivalterrein van Thuishaven wordt omgetoverd voor de eerste editie van allOut - hét mediafestival van Nederland. Een samensmelting van het Mediacongres, de AMMA Awards en een groot afsluitend feest tot één spectaculaire en inspirerende dag voor elke mediafanaat en marketingprofessional.

Het dagprogramma Outspoken is rijkelijk gevuld met sprekers die je meenemen in het nieuwste van het nieuwste binnen media. Hoe herken je fakenews? Welke effecten hebben alle communicatie prikkels op je hersenen? Word jouw merk straks nog wel uitgesproken door voice? Wanneer gaat blockchain echt medialand beïnvloeden? Is purpose marketing een purpose op zich? Of een trend? Welke plek heeft content binnen digitale transformatie? En hoe blijf je vooroplopen met je merk? Dit zijn slechts enkele onderwerpen die aan bod komen.

Geheel in festivalsfeer, omringd door food, drinks, acts en entertainment biedt Outstanding nieuwe inspiratie en inzichten. Naast de keynote aftrap van futurist Patrick Dixon, kun je je eigen dagprogramma samenstellen met sprekers die verdeeld zijn over drie podia. 

Een greep uit de indrukwekkende line-up tot nu toe:

- Victor Knaap (MediaMonks)

- Barbara Barend (Helden Media)

- Tjitske Benedictus (ING)

- Dimi Albers (DEPT)

- Slaven Mandic (TMG)

- Gert-Jaap Hoekman (NU.nl)

- Caren Wassink (Linda TV)

- Mariëtte Leenhouts (Randstad)

- Hans Nijenhuis (AD)

- Ron Vrijmoet (Accenture Interactive)

- Sanne Heerink (SOCIAL.INC.)

- Jarno Stolk (Bchain Media)

- Wouter van der Horst (het Rijksmuseum)

- Menno Zevenbergen (Greenhouse_Conversational)

Houd www.alloutfestival.nl in de gaten voor de meest actuele lijst met sprekers, hier voegen we in de komende weken namelijk nog een aantal namen toe.

Na het dagprogramma Outspoken, wordt het beste werk van Nederland bekroond tijdens de Outstanding AMMA Award uitreiking. De show zal tijdens Outrageous overgaan in een groot afsluitend feest, met een spectaculaire surprise-act van Amsterdamse DJ bodem die je niet wil missen!

Wil je voorop blijven lopen in je vakgebied? Haal nu je kaarten via mwg.nl/allOut

 Dit heeft Patrick Dixon je alvast te vertellen:

Plaats als eerste een reactie