Lectric begint Social Inc.

Lectric Groep brengt haar social media activiteiten onder in een nieuwe organisatie Social Inc.

  • Media
  • 22 September 2009
  • Rob Beemster
Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

De dienstverlening van Social Inc. bestaat uit social marketing, online reputatiemanagement, socialscan (monitoring), kennissessies en tool&technology. Het bureau staat onder leiding van Sonja Loth. Zij werkte bij MSN en was actief met Hoera (bureau voor C to C communicatie) en als eigenaar van Social Strategy.

Social Inc. ontwikkelt strategieën waarmee organisaties doelgericht social marketing kunnen bedrijven en hun online reputatie kunnen managen. Tot de eerste opdrachtgevers horen energie:direct (webcare), Durex (online PR) en Jillz (socialscan, monitoring).Met Social Inc groeit de Lectric Groep naar acht internetorganisaties met ruim 200 medewerkers.

De online bureauwereld springt massaal in op de social media trend. De afgelopen weken maakten onder andere Rhinofly (Tribewise), Info.nl en Euro RSCG de oprichting bekend van een organisatie die zich gaat bezig houden met de integratie van social media.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie