Mark Termeer vertrekt bij Sijthoff Media

Per 1 januari legt Mark Termeer zijn functie als algemeen directeur van Sijthoff Media neer om een nieuwe weg in te slaan.

Mark Termeer: 'Met de overname van Young & Connected in 2010 door Willem Sijthoff is onze intensieve samenwerking gestart. In de loop der jaren hebben wij mooie titels overgenomen zoals Adformatie, Binnenlands Bestuur en AG Connect, waarmee een nieuwe uitgeverij in het Nederlandse medialandschap is ontstaan. Voor mij is de tijd aangebroken om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik dank al mijn collega’s en Willem voor de prettige en constructieve samenwerking in de afgelopen jaren en wens eenieder veel succes toe.'

Advertentie

Willem Sijthoff, CEO Sijthoff Media: 'Met Mark is Sijthoff Media - middels een 10-tal overnames - uitgegroeid tot een cross-channel mediaplatform dat in vier clusters marktleider is. De onderneming telt inmiddels een 100-tal medewerkers, die per 1 februari gezamenlijk gehuisvest gaan worden in Capital C. Daarmee breekt voor Sijthoff Media een nieuwe periode aan, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de vier uitgeefteams. Ik dank Mark voor de vele jaren van goede samenwerking en wens Mark het allerbeste bij het vervolg van zijn carrière.'

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Meindert Jan Krijnsen
Dank voor onze langdurige, goede en prettige samenwerking: kritisch, professioneel, collegiaal en met een grote inzet en passie. Wens je succes met het invullen van het nieuwe perspectief dat er onstaat!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie