Michael Nederlof managing director Vizeum Nederland

Melanie Vermolen krijgt nieuwe rol als business development director Benelux.

Michael Nederlof
DAN

Melanie Vermolen begint per 1 september als Business Development Director voor Dentsu Aegis Network Benelux. Ze was managing director Vizeum Nederland. Michael Nederlof volgt haar per direct op.  

In haar nieuwe rol wordt Vermolen verantwoordelijk voor de verdere inrichting van klantteams op Benelux-niveau, het (bege)leiden van mediapitches voor de Benelux en nieuwe klanten.

Vermolen is sinds de oprichting van Vizeum in 2003 werkzaam bij het mediabureau. 'Deze stap sluit aan op de behoefte van onze klanten. We hebben gezien dat zo’n overkoepelende rol in andere landen succesvol is.' klanten.”
 

Advertentie
advertisement

Michael Nederlof

Nederlof is al 10 jaar actief binnen Dentsu Aegis Network en leidde tot vorig jaar voor Dentsu Aegis Network de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika). Sinds 2017 is hij Global Client Partner bij Vizeum. Naast zijn rol als managing director blijft hij verantwoordelijk voor het Norwegian Airlines account. 

Nederlof gaat deel uitmaken van het managementteam van Dentsu Aegis Network. 

Nederlof: 'Ik heb heel veel zin om na lange tijd weer in Amsterdam te gaan wonen en werken.  Melanie laat Vizeum in Nederland achter als een van onze sterkste bureaus in het wereldwijde Vizeum netwerk met een groot aantal mooie merken als klant.'

Julius Minnaar, CEO Dentsu Aegis Network Netherlands, over de veranderingen in het management: 'Het is erg belangrijk dat we de samenwerking tussen Nederland en België kunnen versterken om zo het serviceniveau richting onze klanten verder te verhogen. Vizeum heeft een heel sterk lokaal profiel. Daarnaast zien we dat het mediabureau ook steeds meer multimarket klanten bedient.'

Plaats als eerste een reactie

Advertentie