MWG voegt congres en AMMA-uitreiking samen tot mediafestival allOut

Op 16 mei organiseert MWG voor de eerste keer het nieuwe mediafestival allOut waar ook de AMMA’s worden uitgereikt.

Patrick Dixon, keynote allOut

Het bekende MWG-congres (dat tot nu toe plaatsvond in februari) en de AMMA-uitreiking worden op deze dag samengevoegd tot een nieuw concept bij Thuishaven Amsterdam. Het dagprogramma start om 10.30 uur en bestaat uit presentaties en interactieve break-out sessies.

Advertentie
advertisement

Keynote

Futurist Patrick Dixon geeft als keynote speaker zijn blik op wereldwijde trends die van invloed zijn op de media-industrie. ’s Avonds worden de AMMA’s uitgereikt, de mediaprijzen voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. De avond wordt afgesloten met een feest.

Eric Kip, Voorzitter van MWG, vertelt: “Het congres en de AMMA-uitreiking zijn van oudsher onze twee bekendste evenementen. Beide worden goed bezocht en gewaardeerd, maar zijn inmiddels ook voorspelbaar geworden. Daarom hebben we onszelf uitgedaagd om iedereen weer te verrassen en ook onze achterban om input gevraagd. Dit heeft geleid tot het compleet nieuwe concept allOut. Donderdag 16 mei 2019 wordt de mooiste dag voor de Nederlandse media-industrie.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie