Robert Bernink (Qmusic) directeur entertainment DPG Media

Hij blijft ook algemeen directeur Qmusic.

Robert Bernink is naast algemeen directeur bij Qmusic benoemd tot directeur entertainment bij moederbedrijf DPG Media (voorheen De Persgroep). Hij wordt verantwoordelijk zijn voor de audio- en videoactiviteiten, content partnerships en games van het onder andere het AD, Qmusic en de regiotitels. Bernink combineert de nieuwe functie met zijn huidige functie binnen Qmusic.

Bernink laat weten: 'Ik heb me altijd met veel energie en plezier gestort in creatieve samenwerkingen met een hoog entertainmentgehalte en waar mogelijk ook grote media-impact. Met de bundeling van de entertainment-activiteiten voorzien we verdere groeikansen van de digitale platforms van het AD en de regionale titels. En in het bijzonder de Kubus-app.'

 

Advertentie
advertisement

ADR & Q

Binnen DPG media is er de ambitie de Kubus-app verder te groeien. AD, de regionale dagbladen, indebuurt.nlreclamefolder.nl, Qmusic en videobedrijf MyChannels gaan intensief samenwerken, om die positie verder te versterken. Dit bedrijfsonderdeel van DPG Media gaat ADR & Q heten en komt onder leiding van één management.

Naast Bernink bestaat de directie uit Jan van Dun als directeur lokale media en Bart Verkade als zakelijk directeur. Erik van Gruijthuijsen, voorheen directeur journalistiek, wordt directeur-uitgever van de combinatie ADR & Q.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie