Exclusieve samenwerking Vogue x Rika zorgt voor boost lezersmarkt

Het juninummer van Vogue is een speciale editie met dubbele oplagecijfers. Vogue en Rika ontwerpen een summerbag als cadeau bij het nummer.

Vogue x Rika

Voor het 6de jaar op rij is het juninummer van Vogue een speciale editie met dubbele oplagecijfers. Vogue en Rika ontwerpen een summerbag die je cadeau krijgt bij het nummer.

Vogue Nederland en Ulrika Lundgren van modemerk Rika slaan de handen ineen voor een exclusieve samenwerking. Het juninummer van Vogue is ieder jaar een speciale editie, met een cadeau voor de lezers. Na 5 jaar diverse varianten van het inmiddels beroemde en iconische Vogue-T-shirt te hebben bijgevoegd, is het tijd voor iets nieuws. In samenwerking met Rika heeft het Nederlandse modemagazine een exclusieve Vogue x Rika-summerbag ontworpen. Deze speciale editie zal voor het 6de jaar op rij uitkomen in een extra hoge oplage. Het juninummer van Vogue mét summerbag is vanaf 8 mei overal verkrijgbaar.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.