ShowHeroes Group neemt PlayAd Media Group over

Videocampagnes in Scandinavië inkopen ook mogelijk voor Nederlandse adverteerders.

123rf

ShowHeroes Group neemt de Scandinavische PlayAd Media Group over. Door de overname stijgt het totale aantal maandelijkse video-impressies van de groep van 2,5 miljard naar 2,8 miljard en het aantal unieke gebruikers per maand in Europa van 192 miljoen naar bijna 220 miljoen.

Advertentie
advertisement

De overname van PlayAd is de tweede van ShowHeroes Group in 2021 en de vierde in twee jaar tijd. In 2020 kocht ShowHeroes Group al het Nederlandse Streamads, Viralize in Italië en Union Media in het Verenigd Koninkrijk.

Voor de Nederlandse klanten van de ShowHeroes Group wordt het hiermee ook mogelijk om in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland videocampagnes in te kopen.

Erik Dubbeldeman, countrymanager ShowHeroes Group Nederland: ‘De overname van PlayAd zorgt ervoor dat wij Nederlandse adverteerders en lokale hubs op Europees niveau nog beter kunnen bedienen. En dat is, zeker in de huidige markt, waar veel partijen consolideren en de vraag naar alternatieven voor de bekende bigtech platformen en reguliere cookies toeneemt, geen overbodige luxe.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie