Vijf online platforms sluiten zich aan bij Just Another Network

RapNieuwsTV, Instavandaag, Streamwijzer, Chicklit.nl en Skoften op het medianetwerk voor generaties Y en Z.

Vijf online platforms sluiten zich aan bij medianetwerk voor jongeren Just Another Network. Het gaat om RapNieuwsTV, Instavandaag, Streamwijzer, Chicklit.nl en Skoften. De nieuwe platforms gaan redactioneel samenwerken met de andere titels. Doel is om samen te groeien in kwaliteit, output en bereik. Daarnaast komt een focus op het ontwikkelen van premium (video)formats voor alle (sociale) kanalen.

Advertentie
advertisement

Het interne bureau JAMC Agency gaat de vijf nieuwe titels vertegenwoordigen om zo gezamenlijk een sterkere jongerenpropositie in de markt te kunnen zetten. Met de aangesloten titels claimt het netwerk zo’n 2 miljoen unieke bezoekers en 10 miljoen pageviews per maand erbij te hebben, plus een toevoeging van 60 miljoen impressies per maand op social media.

Just Another Network opende in juli in Nederland als antwoord zijn op wat traditionele media laten liggen als het gaat om het bereik van de generaties Y en Z. In totaal gaat dat om een groep van 5,5 miljoen Nederlanders. Het netwerk begon met titels als Complex, ParraTV, Convo, Rumag, Axed en VKMag.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie