Ziggo verdubbelt zendtijd YouTube-zender #FIRST

De live-programmering, bedacht en geproduceerd door een groep populaire YouTubers, breidt uit naar vijf dagen per week anderhalf uur uitzending.

Daarmee wordt één van de langst aaneengesloten live-programma’s op de Nederlandse televisie.

In december startte Ziggo om de doelgroep 13- tot 19-jarigen meer naar de televisie te laten kijken. De zender gooide het vanaf de start over een andere boeg door volledig in te zetten op live-televisie, dat nergens terug te kijken is. Met alle focus op de interactie met de kijker.

Team zo groot als BNN&;s administratieve afdeling

‘Lachen natuurlijk, dat we nu nog meer TV mogen maken’ vertelt Veras Fawaz, YouTuber en programmamaker bij . ‘Al is het ook wel even aanpoten. We zijn niet alleen presentator, we bedenken, maken, monteren en schakelen in de studio. Ik denk dat ons complete team zo groot is als alleen de administratie afdeling van BNN!’

De zender ontvangt dagelijks tussen de van kijkers, die via Instagram, Telegram, Skype en Twitter actief mee kunnen doen met de uitzending.

is van maandag tot en met vrijdag van 15:30 tot 17:00 te zien op kanaal 13 van Ziggo.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie