5 tips om een Epica Award te winnen

Inzenden kan tot 14 oktober

De Epica Awards vinden dit jaar plaats in Nederland en de . Waar moet je op letten als je een prijs wilt winnen? Mark Tungate, redactioneel directeur van de Epica’s, geeft tips:

  1. Houd je inzending kort en bondig. Als het een case study is, zorg dan dat hij niet langer is dan drie minuten. Als je een goede reden hebt om een langer filmpje te sturen, bel dan het Epica support team: +33 (0) 1 42 04 04 32
  2. Verdiep je in de categorieën en kies de categorie die het best past bij jouw werk. Probeer op een nieuwe manier naar je inzending te kijken: op welke manier (bijv. Copywriting & storytelling) valt jouw werk op?
  3. Onthoud dat we niet het resultaat beoordelen, maar het creatieve idee en de kwaliteit van de uitvoering. Je hoeft ons niet te vertellen dat je 5.000 likes op Facebook hebt gehaald, daar geven we niks om.
  4. De jury bestaat uit journalisten, niet uit vakgenoten. Het zijn journalisten die weten hoe ze creatief werk moeten beoordelen, want de meeste juryleden schrijven al jaren over adverteren en creativiteit.
  5. Wees voorbereid op publiciteit. Juist omdat de jury bestaat uit journalisten, kun je een hoop aandacht verwachten als je wint.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie