Albert Heijn open tot middernacht om kerstdrukte te spreiden

Albert Heijn-ceo Marit van Egmond hoopt dat klanten hun boodschappen op tijd en gespreid in huis zullen halen.

Omdat Albert Heijn drukke weken verwacht, zijn in de aanloop naar kerst meer winkels op zondag geopend zijn en zijn 250 filialen zelfs open tot middernacht. Op die manier kunnen klanten nog beter verspreid hun boodschappen kunnen doen, zo klinkt het. 

Albert Heijn-ceo Marit van Egmond hoopt dat klanten hun boodschappen op tijd en gespreid in huis zullen halen. 'Dat helpt dat om het prettig en ontspannen te houden.' Van Egmond noemt 2020 een 'bijzonder jaar waarin alles anders is'. 'Dat geldt ook voor Kerstmis. Des te meer reden om er iets moois van te maken met elkaar. Albert Heijn heeft alle ingrediënten in huis om er een bijzondere feestmaand van te maken: met een heerlijk uitgebreid en vers feest-assortiment en extra lange openingstijden van onze winkels.'  

Advertentie
advertisement

Culli

Voor wie deze kerstperiode bijzonder wil eten maar geen zin heeft om lang in de keuken te staan, introduceert Albert Heijn in december Culii: voor-, bij-, hoofd- en nagerechten voor twee personen, met 'bijzondere ingrediënten' en 'verrassende culinaire combinaties.'

Culii is het hele jaar beschikbaar met wisselende smaken van het seizoen. Voor de komende feestperiode is dat een rivierkreeftjescocktail met avocadocrème, bietencarpaccio met geitenkaas en hazelnoot, of biefstuk Madeira met paddenstoelen. Culii is vanaf 17 december verkrijgbaar bij de grootgrutter. Voor wie eerder inspiratie op wil doen: de kerst-editie van Allerhande ligt vanaf 6 december in de winkels.

Cadeauboxen

Albert Heijn doneert in december 17.000 cadeauboxen aan haar partners Het Rode Kruis, LINDA.foundation en Voedselbanken Nederland, om iets extra's te doen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In iedere box zit onder meer een boodschappenkaart van 25 euro. 'Een bijzondere kerst voor iedereen, daar gaan we voor', aldus Van Egmond.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie