Ashkol en Van Kempen winnaars Junior-wedstrijd

Daniel Ashkol en Maarten van Kempen zijn de winnaars van een reclamecampagnewedstrijd van uitgever Unieboek in samenwerking met de Junior Academie voor Art Direction in Amsterdam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Begin april kreeg de eindexamenklas van de Junior Academie een briefing voor een reclamecampagne voor de thriller Het boek der namen van Jill Gregory en Karen Tintori. Twaalf teams van art directors in spé gingen aan de slag met een eenvoudige opdracht en de eerste drie hoofdstukken van het boek.
Ashkol en Van Kempen kregen niet alleen de hoogste score van de jury, ook haalden zij meer dan de helft van het aantal publieksstemmen binnen. De twee baseerden hun concept op het thema ‘de identiteit van namen’. De hoofdpersoon in Het boek der namen krijgt na zijn bijna-doodervaring steeds nieuwe (voor hem onbekende) namen door. Hij komt er achter dat de mensen met deze namen vaak op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen.

De winnaars ontvangen cadeaubonnen ter waarde van 500 euro te besteden in de Apple winkel, en hun winnende advertentie wordt begin juni geplaatst in de Detective & Thrillergids.
De winnende campagne en de andere inzendingen zijn te zien.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie