Bloeiende campermarkt aanleiding voor nieuw magazine

AutoWeek lanceert AutoWeek Campers

AutoWeek Campers ligt vanaf oktober in de winkel en zal vijf keer per jaar worden uitgebracht. Het magazine van 100 pagina’s biedt inspiratie en informatie voor wie een camper heeft of een camper zou willen kopen of huren. Er worden veel campers getest: van buscamper tot integraal, nieuw of klassiek. Maar AutoWeek Campers helpt ook lezers bij het plannen van een reis door middel van ideeën voor bestemming aan te dragen en praktische tips voor bijvoorbeeld het boeken van een veerboot. AutoWeek Campers kenmerkt zich door duidelijke fotografie en inspirerende verhalen over reisbestemmingen, gebruikerservaringen en tips voor de aanschaf van een volgende camper. AutoWeek Campers richt zich voornamelijk op de actieve reiziger en levensgenieter. Hij of zij houdt van vrijheid en is zelfvoorzienend en wil nieuwe dingen ontdekken.

In AutoWeek Campers passen we het bekende AutoWeek-DNA toe op de wereld van campers. Het magazine bevat unieke content en zal een brede doelgroep aanspreken. De camperwereld staat volop in bloei. De verkopen van nieuwe en gebruikte campers gaan goed en elke vakantieganger zal het zijn opgevallen dat je onderweg ook meer en meer mensen tegenkomt die voor deze vorm van reizen hebben gekozen. Met de camper ga je niet op vakantie, maar echt op reis.”, aldus Damiaan Hage, hoofdredacteur van AutoWeek.

Het magazine is los in de winkel te koop, maar er kan ook een abonnement op worden afgesloten. AutoWeek Campers is onderdeel van een crossmediale-strategie. Naast het magazine, wordt er een online platform ingericht op autoweekcampers.nl en samenwerkingen gezocht met andere Sanoma Media zoals Libelle, Margriet en NU.nl.

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Den Hartog
Wat een gedoe om een abonnement af te sluiten op Autweek Campers! Op de site is aangegeven dat de eerste levering bij een abonnemt aanvraag op 27 september zal zijn, terwijl het nu 15 oktober is. Online een abonnement aanvragen gaat niet Enige tijd bezig geweest met het telefonische bandje aangezien de computer Autoweek Campers niet begrijpt en na uiteindelijk een lange tijd met het call center gesproken te hebben (aangezien ik elke keer in de wacht werd gezet) kreeg ik eindelijk te horen dat mijn abonnement pas per 1 januari 2019 in gaat! Tot die tijd moest ik maar een los magazine in de winkel kopen. Jammer, mijn enthousiasme is behoorlijk bekoeld
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.