Kleutervervoer-brand Babboe betreedt zakelijke markt met transportbakfietsen

De markt voor bakfietsen gaat in de komende tien jaar naar de twee miljoen jaarlijkseBabboe betreedt zakelijke markt met transportbakfietsen

Bakfiets pro
Babboe

Het Nederlandse familiebakfietsenmerk Babboe (anno 2007, onderdeel van Accell Group sinds 2017), stapt in het segment van goederentransport. Het ontwierp de Babboe Pro bakfietsen die zijn bedoeld voor het vervoeren van goederen door de stad. De bakfietsen zijn verkrijgbaar met elektrische ondersteuning. Volgens Babboe leent het design van de composietbak zich voor mobiele reclame voor zakelijke aanbieders. De nieuwe bakfietsen (drie modellen) zijn uitsluitend online te koop.

Babboe baseerde de introductie op een snel toenemende vraag vanuit bedrijven. Babboe: ‘Wij voorziende komende jaren vanwege de vele stedelijke mobiliteitsvraagstukken een significante groei van goederentransport.’ Onderzoek geeft volgens Babboe aan dat de markt voor bakfietsen naar de 2 miljoen jaarlijkse verkopen gaat in de komende tien jaar, mede door het alternatief dat de bakfiets biedt voor de binnenstedelijke mobiliteit.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie