Dutch Marketing Awards gepresenteerd door Qmusic-jocks Mattie Valk en Marieke Elsinga

De Marketeer of the Year en de andere meest belangrijke marketingprijzen worden uitgereikt op 26 maart.

Mattie en Marieke
Qmusic

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) is ook dit jaar weer het decor van de meest belangrijke marketingprijzen van Nederland. Met onder andere de bekendmaking van de Marketing Company of the Year, Marketeer of the Year en daarmee ook de Marketing Top 100 van Adformatie is dit hét netwerkevent voor Marketing Nederland. Nieuw dit jaar is de award voor Transformer of the Year: een nominatie inzenden voor deze categorie is nog mogelijk!

De award-show, waarin de beste marketingcases van dit jaar voorbij komen, staat onder leiding van Mattie Valk en Marieke Elsinga. Zij zijn sinds september dagelijks te horen tussen 06:00 en 09:00 uur bij Qmusic.

Advertentie
advertisement

Tickets

Wil je ook aanwezig zijn bij hét netwerkevent van marketing Nederland? Boek dan nu tickets met early bird korting op de site van de Dutch Marketing Awards. Ticketprijzen zijn inclusief eten en drinken, toegang tot de show en afterparty.

Nominatie insturen

De belangrijkste Nederlandse brancheprijzen voor marketing worden in 2019 voor de vijfde keer uitgereikt. Het is zowel mogelijk je eigen bedrijf of organisatie voor te dragen, als een bedrijf c.q. merk dat je bewondert vanwege zijn marketingorganisatie. Voordragen voor nominaties kan via de site. Daar is ook meer informatie te vinden over de criteria en jurysamenstelling. De vakjury buigt zich over alle inzendingen in de betreffende categorie. Eind januari worden de genomineerden op de hoogte gebracht en ontvangen zij uitleg over het vervolg van het juryproces.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie