Dutch PR Awards 2015, de beste PR-cases van het jaar

VPRA en Communicatie organiseren opnieuw prestigieuze award

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Brancheorganisatie VPRA en vakblad ‘Communicatie’ organiseren de vierde editie van Dutch PR Awards 2015.  De prijs wordt eind mei in Amsterdam uitgereikt aan het bureau met de beste pr-case van het afgelopen jaar, verdeeld over verschillende categorieën.

Voor deze awards wordt een professionele vakjury samengesteld onder leiding van Johan van der Zanden, directeur Communicatie van ING Nederland.

Veel en goed

Met verdeeld over vier categorieën was het aantal inschrijvingen voor de Dutch PR Awards vorig jaar een succes. Ook de kwaliteit van de inzendingen was hoog.

David Gribnau, voorzitter van de VPRA: ‘Na het succes van de awards van vorig jaar was het voor ons heel duidelijk. Samen met vakblad ‘Communicatie’ gaan we ze weer organiseren, verbeteren en nog leuker en interessanter maken.’

Stand branche

De uitreiking van de awards zal op dezelfde wijze gebeuren als vorig jaar. Overdag worden de twaalf beste cases gepresenteerd, gevolgd door een borrel en diner met prijsuitreiking.

Nieuw is dat de deelnemers aan de awards dit jaar niet op voorhand in een bepaalde categorie worden geplaatst. Dat gaat straks de jury doen op basis van de inhoud van alle cases.

Inschrijven

Rocco Mooij, hoofdredacteur Communicatie: ‘Vorig jaar hebben we voor het eerst geparticipeerd in de Dutch PR Awards. Dat was een groot succes. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid inzendingen en de kwaliteit van de cases. De prijs brengt het vak op een positieve wijze onder de aandacht en daar doen wij als blad voor álle communicatieprofessionals graag aan mee.’

Bureaus en opdrachtgevers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie