Energiedirect.nl komt met derde editie PSV Kersttrui

Het succes van twee jaar PSV Kersttrui leidt nu tot 1913 kersttruien, ontworpen door tattooshop Dragon Tattoo uit Eindhoven.

PSV Kersttrui
Energiedirect.nl

‘Eindhoven de gekste’, luidt de officieuze citymarketingslogan van de lichtstad al jaren, het uitbrengen van een kersttrui (niet door de gemeente maar door Energiedirect.nl en PSV) valt echter al jaren niet meer onder de categorie ‘gek’. De kersttrui, overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk, is zo’n beetje ingeburgerd in Nederland.

De PSV Kersttrui (in samenwerking dus met Essent-zuster Energiedirect.nl), wordt dit jaar al voor de derde keer uitgebracht. En volgens Energiedirect.nl wordt het een collectors-item. Het ontwerp van de trui is van tattooshop Dragon Tattoo uit Eindhoven.

Energiedirect.nl stelt 1913 (het oprichtingsjaar van PSV, ja ja), truien beschikbaar voor liefhebbers. Spelers van PSV en nieuwe PSV Energie-klanten zien de trui gratis tegemoet, de overige PSV Kersttruien worden vanaf 10 december op verschillende plekken in en rond Eindhoven via ludieke acties beschikbaar gesteld.

De PSV Kersttrui is onderdeel van het sponsorship tussen energiedirect.nl en PSV

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie