Expansie Hooghoudt naar de Verenigde Staten

Familiedistilleerderij Hooghoudt kondigt een nieuwe samenwerking aan met distributeur 375 Avenue Spirits.

Familiedistilleerderij Hooghoudt is van plan om Amerika te veroveren. Het merk gaat een samenwerking aan met distributeur 375 Avenue Spirits, dat de Verenigde Staten bedient vanuit Louisville, Kentucky. 

Eerder maakte Hooghoudt al bekend dat hun jenevers via exportbedrijf Dumilco verkrijgbaar zijn op de Chinese markt. Vanaf 2022 zijn Hooghoudt Holland Gin (in de Nederlandse markt bekend als Hooghoudt Raw Genever), Hooghoudt Aged Genever 5 years, Hooghoudt Sweet Spiced Genever en Hooghoudt Zero Zero 24 in de Verenigde Staten verkrijgbaar.

Advertentie
advertisement

Internationale plannen

Arno Donkersloot, Directeur van Hooghoudt, zegt dat de samenwerking met 375 Park Avenue Spirits aansluit bij onze ambitie om Hooghoudt internationaal neer te zetten binnen de jenevercategorie. '375 Park Avenue Spirits weet waar ze mee bezig zijn als het gaat om het neerzetten van craft spirit brands. Afgelopen decennium hebben we een enorme toename in interesse voor jenever gezien en onze moderne, onderscheidende en vernieuwende dranken horen wat ons betreft juist nu thuis in de Amerikaanse markt.’

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie