Hoe versterk je je merk van binnenuit?

Wat is internal branding, hoe pas je dit toe & hoe maak je echte impact met je merk? Ontdek het tijdens deze online clinic op 28 september!

(Her)positionering is pas het begin van een sterk merk. Het zijn vooral de medewerkers die je merk sterk maken. Medewerkers moeten de merkbelofte waarmaken door het in de praktijk te brengen. Op deze manier versterk je je merk van binnenuit (internal branding). Maar hoe doe je dit? Ontdek het tijdens deze online clinic van Beeckestijn Business School.

Datum: 28 september
Tijd: 14:00 - 15:30 uur 
Locatie: Live-stream

Dit kun je verwachten

Tijdens deze clinic leer je hoe je vanuit meerdere invalshoeken naar je internal branding strategie kunt kijken. Je leert hoe je je medewerkers betrekt in dat waar jullie voor staan en hoe je de merkpositionering integreert in de dagelijkse business. De verschillende niveaus en fasen van internal branding komen aan bod en eigen ervaringen en best practices worden gedeeld. Na afloop van de clinic kun jij direct zelf aan de slag!

Over de sprekers

Alisa Post

Alisa Post is oprichter en eigenaar van Buro Dirigo, gespecialiseerd in internal- en employee branding. Als strategisch adviseur begeleidt ze organisaties bij het (her)positioneren van hun merk en werkt ze het liefst samen met zowel HR als Marketingcommunicatie om de medewerker centraal te zetten in de uitvoering van de merkstrategie.

Vivianne Hahn

Vivianne Hahn is Chief Happy Customer bij Buro Dirigo en werkt op het snijvlak van accountmanagement en consultancy. In haar loopbaan heeft zij zich bij diverse organisaties beziggehouden met het verbinden van mensen en organisaties.
Haar huidige focus op internal en employer branding en events sluit daarmee naadloos aan bij haar ervaring.

Gratis aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 uur
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-steam

Meld je gratis aan  »

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.