Inzenden SpinAwards 2005 begonnen

De inschrijving voor de SpinAwards 2005 is deze week van start gegaan. Via de vernieuwde website kan het beste Nederlandse interactieve werk van het afgelopen jaar ingezonden worden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De inzendtermijn sluit op woensdag 15 februari 2006 om 24.00 uur. De SpinAwards zijn de Nederlandse jaarprijzen voor creativiteit in interactieve marketingcommunicatie. De prijzen worden dit jaar uitgereikt tijdens de SpinAwards Night op 13 april 2006 in Amsterdam. De week ervoor, op 6 april 2006 is de openabre jurydag op de Hogeschool Amsterdam.

Ook dit jaar is er weer een aantal veranderingen rondom de SpinAwards. Voor het eerst kiest het vakpubliek een interactief bureau van het jaar. Het winnende bureau wordt gekozen uit de bureaus die hebben ingezonden. Het vakpubliek kiest ook weer de beste (interactieve) adverteerder van het jaar. Verder is de categorie “beste gaming concept” toegevoegd. De categorie “beste banner” is vervallen; deze prijs is opgegaan in de categorie “beste online campagne”.

Bestuursvoorzitter Stephan Fellinger: ‘De bestedingen op het gebied van interactieve media zijn het afgelopen jaar weer flink gestegen. Wij hopen dit ook terug te zien in de hoeveelheid creatieve inzendingen.’
Inschrijven kan .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie