Jobcircle brengt Nationale Feedbacktest

Online netwerk Jobcircle lanceerde maandag jl. de Nationale Feedbacktest. De test biedt de mogelijkheid om er ‘op een laagdrempelige manier achter te komen hoe anderen écht over je denken’, aldus de initiatiefnemers.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een deelnemer van de Nationale Feedbacktest kan anderen via e-mail uitnodigen om feedback te geven op zijn of haar karakter. Om anonimiteit te garanderen krijgt de initiator pas een uitslag als er drie beoordelingen zijn gegeven. De Nationale Feedbacktest is te vinden op en op een actiepagina op Hyves. De test is gebaseerd op het persoonlijkheidsmodel ‘The Big Five’. Deze methode voor persoonlijkheidsanalyse onderscheidt vijf karaktertrekken: extraversie, inschikkelijkheid, zorgvuldigheid, emotionele stabiliteit en openheid voor ervaring/ideën.

Jobcircle is een online sociaal netwerk dat in maart 2008 is gelanceerd op initiatief van FNV Bondgenoten. Jobcircle stimuleert zelfontwikkeling en vindt dat de huidige werkende generatie op een leuke manier bezig kan zijn met loopbaanontwikkeling. De Nationale Feedbacktest moet hieraan een bijdrage leveren. Om een link te maken naar het werkende leven heeft Jobcircle twee aanvullende eigenschappen aan de feedbacktest gevoegd: ambitie en bevlogenheid.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie