KNVB en Heineken verlengen samenwerking tot en met 2024

Het partnership zal ook in verschillende vormen worden versterkt.

De KNVB en Heineken hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2024. De voetbalbond en het biermerk werkten al een kwarteeuw samen en het partnership zal nu ook worden versterkt.

De samenwerking bestaat uit commerciële activiteiten, het faciliteren van de fanzones bij wedstrijden van de nationale mannen- en vrouwenteams en de promotie van de Heineken 0.0-variant langs de sportvelden en -kantines. Verder zal vanaf dit seizoen niet Amstel maar Heineken zichtbaar worden als partner bij de Toto KNVB Bekerfinale.

David Lette, Marketing Directeur bij Heineken Nederland: ‘Heineken is een trouwe commerciële partner van de KNVB en ik ben blij dat we opnieuw naar elkaar hebben uitgesproken om onze band voort te zetten. Net als op het veld geldt ook hier: never change a winning team.’

Jean Paul Decossaux, commercieel directeur bij de KNVB, is ook verheugd met de verlenging. ‘Heineken zal de beleving bij de Oranjefans verder versterken en ook breed inzetten op verantwoord alcoholgebruik bij zowel de fanzones als de amateurverenigingen. Dit sluit naadloos aan op onze visie en programma’s, waarmee we bewegen en een gezonde levensstijl willen stimuleren.’

Advertentie
advertisement

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Kees
Soms beland je bij het wegzappen van reclame in een voetbalwedstrijd. Vroeger bleef ik daar wel eens even hangen tot het reclameblok op de zender waar ik eigenlijk naar keek voorbij was. Door de enorme hoeveelheid reclame rond het veld, ook nog eens bewegend of virtueel met die kneuzige nep-reclames naast de doelen, zap ik nu meestal vrij snel weer verder. Komen Heineken en Amstel reclames in beeld, dan ben ik onmiddellijk vertrokken. Het zal Jean-Francois van Boxmeer echt niet helpen Amstel reclame te verwisselen voor Heineken. Door zijn reclamebeleid heeft Heineken wat mij betreft al lang verloren.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie