Kort geding 538 tegen ID&T

Radio 538 spant een kort geding aan tegen ID&T, omdat dit bedrijf niet langer samen met de radiozender het dansevenement Trance Energy wil organiseren.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

ID&T organiseert voor de dertiende keer het dansevenement Trance Energy, maar wil dat dit jaar zonder Radio 538 doen. Radio 538 was er samen met TMF vanaf de start in 1999 bij betrokken. ‘Nu ID&T alle verzoeken van de radiozender negeert om de organisatie van Trance Energy 2006 weer samen op te pakken, wil 538 via een kort geding continuering van de samenwerking afdwingen’, meldt het station.

‘ID&T moet zich houden aan de afspraken die zij indertijd heeft gemaakt. Kern van deze overeenkomst is dat indien ID&T niet langer wenst deel te nemen aan Trance Energy het concept stopt en ID&T de naam ook niet langer mag gebruiken. Dat geldt ook als TMF en Radio 538 niet langer zouden willen deelnemen’, zo meent Radio 538.

De eerstvolgende editie van Trance Energy staat gepland voor 11 februari 2006 in de Jaarbeurs te Utrecht. Jaarlijks trekt het evenement zo’n 30.000 bezoekers.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie