SuperRebel.com over de campagne achter de #service

Steek die #service maar in je... Zo begon de nieuwe campagne van de CYS.GROUP

CYS.group x SuperRebel
SuperRebel.com

CYS is het bedrijf achter de #service

Steek die #service maar in je... Zo begon de nieuwe campagne van de CYS.GROUP, het bedrijf achter de #service. De belofte van CYS is helder: wij verbeteren je service. Daarmee onderscheidt het bedrijf zich ten opzichte van onderzoeksbureaus die zich richten op het monitoren van klanten feedback. CYS gaat een stap verder en helpt je begrijpen hoe je klant loyaler en enthousiaster wordt.

De uitdagende openingszin laat zien, dat klanttevredenheid, loyaliteit en enthousiasme niet vanzelfsprekend zijn. Zeker nu klanten social media hebben ontdekt als uitlaatklep als het om service gaat. In positieve zin, maar zeker ook in negatieve zin. Je mag dus als bedrijf niet tevreden achterover leunen bij een klanttevredenheid van 80 of zelfs 90%. Wil je negatieve reacties voorkomen dan moet je de service van je bedrijf constant blijven verbeteren en streven naar 100% klanttevredenheid.

Dit is het uitgangspunt van de campagne die SuperRebel.com ontwikkelde voor de CYS.GROUP, waarin de vraag hoe tevreden je bent over je eigen klanttevredenheid op verschillende, prikkelende manieren wordt gesteld. Met als voorlopig hoogtepunt de radiocampagne op BNR, waarin iedereen die maar iets met de service te maken heeft, met de neus op de feiten wordt gedrukt: Steek die #service maar in je... daar dus.

De campagne van CYS.GROUP begon begin dit jaar met een PR-offensief en advertenties in FD. Gevolgd door een radiocampagne op BNR en events, waar prospects getriggerd werden met de hardste #service van Nederland. Het resultaat: CYS.GROUP heeft meer leads dan ooit en groeit als kool. 

Over CYS.GROUP:

CYS biedt een unieke oplossing op het gebied van Customer Experience Management. Dit levert een schat aan informatie en inzichten op. Hiermee verbetert CYS dagelijks de klantgerichtheid in alle lagen van een organisatie. CYS werkt voor o.a.: USG people, Allianz, Carglass , Miele en Bruynzeel keukens.

Over SuperRebel.com:

SuperRebel.com is an international creative agency. We develop brave new brands and we energise existing brands. By all means. We are the ultimate agency for entrepreneurs and entrepreneurial marketeers who want to get the best out of their brands. Just like we do with our own brand. #bebrave

Creative Agency for Brave Brands.

Capabilities; 
Brand Development, Design/Branding, Advertising, Online Strategy, IdeaLab, PR and Influencer Marketing.

Plaats als eerste een reactie