Superdry sponsort sporttoernooi invalide militairen

Het (sport)kledingmerk Superdry kleedt onder meer crew en officials.

Invictus Games
Getty's Images

Superdry is ‘official supporter’ geworden van de Invictus Games The Hague 2020. De deelname aan het voor het eerst buiten een Angelsaksisch land gehouden sporttoernooi, is voorbehouden aan invalide - of anderszins getroffen militairen. Automotivemerken Jaguar en Land Rover verbonden hun naam ook het toernooi.

Vorig jaar was Superdry al de officiële kledingleverancier voor Invictus Games Foundation en het Britse Invictus-team, dat deelnam in de in Sydney gehouden spelen. Omdat het merk nu ‘official supporter’ is van de Den Haag-editie, kleedt Superdry zowel crew, officials, als vrijwilligers. Familie en vrienden krijgen een Superdry-pakket.

Advertentie
advertisement

Tweejaarlijks

De Invictus Games The Hague 2020 worden van 9 tot en met 16 mei gehouden in het Zuiderpark in De Residentie. Het evenement telt zo’n 500 deelnemers uit 19 landen, die de strijd aangaan in één van de tien onderdelen. De spelen zijn voor het eerst in 2014 in London gehouden. Sindsdien komt het om het jaar terug: Orlando (2016), Toronto (2017), Sydney(2018) en volgend jaar dus in Den Haag.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie