Vacature: YoungCapital zoekt Pokémontrainers

Uitzendbureau lokt jongeren met Pokémon Go

De smartphone-app is razend populair onder jongeren en daar speelt YoungCapital op in. Het uitzendbureau heeft een vacature voor een vakantiebaan als Pokémontrainer.

Gezocht: flexibel inzetbare trainer

De uitzender zoekt per direct flexibel inzetbare trainers om Pokéstops in studentensteden in kaart te brengen. YoungCapital: "Met de start van de zomervakantie zijn jongeren op zoek naar een leuke vakantiebaan. En naar Pokémon, want de hype is enorm."

PokéStops in kaart

Als Pokémontrainer voor YoungCapital ga je rond de vestigingen van het uitzendbureau op zoek naar Pokéstops. Dit zijn speciale plekken in de echte wereld waar je extra punten kunt verzamelen. YoungCapital wil deze hotspots in kaart brengen in alle steden waar zij een vestiging heeft. Met deze informatie kunnen kandidaten die op gesprek komen, van tevoren de route met de meeste Pokéstops uitstippelen.

Salaris in speelgeld

Als Pokémontrainer wordt je uitbetaald in Pokécoins, de valuta uit het spel. Je verdient er dus geen &;echt geld&; mee. De ideale kandidaat voor de baan als Pokémontrainer is flexibel, sportief en heeft diepgaande kennis van Pokémon Go.  Met een videomotivatie kan de kandidaat zijn sollicitatie extra kracht bijzetten.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie