Zonne-energie maar dan gemakkelijk

Broers van der Meulen beloven zonne-energie voor iedereen

Onlangs was op deze site al te lezen dat Enie.nl zijn eerste televisiecampagne lanceert. De leverancier van zonnepanelen, opgericht door de gebroeders Patrick en Milan van der Meulen, groeit als kool. Het concept van Enie.nl, waarbij mensen zonnepanelen leasen in plaats van te kopen, bleek een schot in de roos. Want niet iedereen heeft zomaar een paar duizend euro liggen om uit te geven. Wie wel een redelijk gevulde spaarrekening heeft, geeft dat geld misschien liever aan iets anders uit. Leasen bij Enie.nl betekent in de meeste gevallen meteen beginnen met besparen.

Niet alleen particulieren, ook zakelijke klanten hebben veel interesse. Door de stijgende energieprijzen en de wens om van Russisch gas af te komen, groeit de vraag naar zonnepanelen. “De klant betaalt net als bij zijn reguliere energieleverancier een maandtermijn. Hij is direct goedkoper uit en draagt bij aan de energietransitie. Na 10 jaar kan hij tegen een bescheiden bedrag de panelen overnemen. Daar wekt hij dan nog 20 jaar gratis energie mee op”, vertelt Milan in de nieuwste aflevering van ZIGT op Groei.

Hieronder bekijk en luister je de hele aflevering waarin Tom Jessen in gesprek gaat met Milan van der Meulen. Of luister op één van deze populaire podcastplatforms Spotify, Apple Podcast of Springcast.