24 uur in de Flow voor het goede doel

Op 6 februari aanstaande starten zes innovatieteams van verschillende bedrijven aan Flow24, een creatieve marathon van een etmaal.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Teams van SNS bank, PostNL, Zorg & Zekerheid, Blauw, Decos en Heijmans ontwikkelen in dit etmaal zonder slaap een new businessidee, dat zowel hun bedrijf, hun klanten als de maatschappij verder zal helpen.

Flow24 is afgeleid van de Hacketlon’s in Sillicon Valley, waar programmeurs 48 uur lang tegen elkaar strijden om het mooiste programma te maken.

De Beukelaar Groep en de  hebben de handen ineen geslagen om dit event te organiseren en van uur tot uur te begeleiden. Blauw Research zorgt voor de begeleiding op het gebied van onderzoek.

In zes blokken van vier uur is er afwisselend tijd voor ontspanning, inspiratie en creatieve workshops om te komen tot een concreet actieplan. De teams starten op de Startup Campus van de Erasmus Universiteit in de Science Tower in Rotterdam, werken ’s nachts door op S(t)randplaats Nederzandt van De Beukelaar Groep in Noordwijk en gaan ’s ochtends naar Blauw Research voor de validatie van de ideeën.

Het vervoer gaat met de KwiBus, een bus waarin muziek wordt gedraaid zodat de deelnemers niet inzakken.

De apotheose is vrijdagmiddag in de vorm van een eindpresentatie in Theater Walhalla in Rotterdam. Hier is dan tevens de lancering van het boek "Flow" van Rijn Vogelaar (foto), zijn tweede deel van de .

Opbrengsten van dit etmaal worden aan een goed doel geschonken. Het event is te volgen via .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie