Mensen & Carrière

24Academy: congres voor studenten met interesse voor marcomvak

Redactie | 27 oktober 2016, 9:59

Het thema van dit jaar is ‘Reclame in beeld: van video tot viral, VR en meer’.

Op de dag van 24Festival is er naast het Grote Marketing Congres en de Effie Awards, ook de 24Academy. Het is een congres voor studenten die ambitie hebben in marketing, communicatie of media. Onder auspiciën van het 24Festival heeft RA*W University het programma vormgegeven. Ruim 300 studenten kunnen het festival bezoeken.

Lavy van der Goot – RA*W University: &;24Academy is voor ons een ideaal moment om studenten enthousiast te maken voor het reclamevak én ze te informeren over de verschillende aspecten binnen deze industrie. Bij het opstellen van het programma is er rekening gehouden met de volgende pilaren; informeren, inspireren en motiveren. Op deze manier krijgen de studenten de kans om hun toekomstige rol binnen de marketing, reclame of media te ontdekken. Daarnaast bieden we ze handvaten om hun doelen te bereiken.&;

Programma
Het thema van dit jaar is ‘Reclame in beeld: van video tot viral, VR en meer’. MediaMonks komt vertellen over de toekomst van VR & digital. Sanne Vogel (o.a. winnaar van de Young Directors Lion) wordt geïnterviewd door Vincent Lammers. Czar host een sessie waar de onmisbare rol van een productiebureau wordt uitgelicht.

Bas Westland komt een workshop geven over personal branding op sociale media. Daarnaast is er net als vorig jaar een panel dat bestaat uit 4 professionals van verschillende disciplines binnen een bureau, die in gesprek gaan met elkaar over verschillende onderwerpen. Tijdens deze sessie kunnen studenten een goed beeld krijgen van de verschillende rollen binnen een bureau en daarmee een beeld schetsen welke rol het beste bij hen past.

Cees Wijnnobel – 24Festival: &;Voor ons is 24Academyeen van de meest waardevolle onderdelen van het 24Festival. Het geeft ons de kans om aanstormend talent op een inspirerende manier te interesseren voor het communicatie vak. We waarderen de samenwerking met RA*W University en het geeft ons de kans om de programmering ideaal af te stemmen op de wensen van de doelgroep.&;

Studenten die interesse hebben kunnen .

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items 24Academy 24Festival

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs