Bureaus & Accounts

28 Amsterdamse brugwachtershuisjes als hotelsuites, Het PR Bureau vertelt het verhaal

Redactie | 13 maart 2018, 13:05

SWEETS hotel werkt samen met het Amsterdamse bureau

SWEETS hotel, dat 28 Amsterdamse brugwachtershuisjes omtovert tot volwaardige hotelsuites, neemt Het PR Bureau in de arm om de PR te verzorgen. 

Het PR Bureau gaat de bijzondere verhalen rondom de oorspronkelijke brugwachtershuisjes delen met media en influencers om zo de avontuurlijke reizigers in binnen- en buitenland te bereiken.

Op 15 maart aanstaande is de officiële opening van SWEETS hotel Amsterdam. Op dat moment zijn de eerste 11 van in totaal 28 huisjes online te boeken.

Gasten die overnachten in een brugwachtershuisje zijn echt onderdeel van de wijk waar ze in slapen. De stad is hun hotellobby. Speciaal voor de opening van SWEETS hotel varen sloepen een route langs vier brugwachtershuisjes.

'Wij zijn ontzettend trots dat het gelukt is om van de brugwachtershuisjes unieke hotelkamers te maken', zeggen Otto Nan en Suzanne Oxenaar, initiatiefnemers van SWEETS hotel. 'Met interieurs die ontworpen zijn zonder de oorspronkelijke bouwstijl uit het oog te verliezen heeft ieder brugwachtershuisje heeft zijn eigen verhaal.'

Het PR Bureau gaat ervoor zorgen dat die verhalen over het voetliocht worden gebracht.

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Bureaus & Accounts

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs