7Days wint internationale nieuwsprijs

Jongerenkrant 7Days heeft een prijs gewonnen in de Young Reader Award-wedstrijd, een initiatief van de World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA).

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De internationale vakjury bekroonde de krant in de categorie ‘Brand’ met zilver, voor de jaarlijkse 7Days Jongere van het Jaar-verkiezing: een podium voor talentvolle jongeren die zich op een positieve manier onderscheiden. Hoofdredacteur Lotte Stegeman: ‘Het is voor ons een extra bevestiging dat het loont om tieners – door veel media chronisch ondergewaardeerd - in de schijnwerpers te zetten.’

Jongerenkrant 7Days nomineert elk najaar zeven ambitieuze Nederlandse tieners voor de Jongere van het Jaar-award. In tegenstelling tot veel nieuwsberichten over jongeren, die vaak over comazuipen, schooluitval en jeugdcriminaliteit gaan, hebben de zeven genomineerden juist om positieve redenen de krant gehaald. Elk najaar kan op op deze jongeren worden gestemd.

De WAN-IFRA wil met de prijzen ‘innovatieve ideeën en gedachten verspreiden om nieuwsmedia wereldwijd te versterken’, aldus secretaris-generaal Larry Kilman.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie