Premium

Achtung! voert ranglijst nomimaties aan bij SpinAwards

Vakjury's nomineren 71 inzendingen uit in totaal 430 inzendingen

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met zeven nominaties (voor Brushmasters/Philips en Porsche Blindterade) is Achtung! aanvoerder van de ranglijst met genomineerden. Andere bureaus die hoog scoren zijn N=5 (vijf nominaties, voor Fietsmodus, Nosepost en Zeitgeist 2014) en Greenberry (vier nominaties, Giel App en App de vakantiedokter).

De categorie Mobile telt dit jaar de meeste nominaties (10), evolgd door Media Planning (9). De nieuwe categorieën Digital Business Idea, voor vernieuwende concepten voor digitale producten en diensten en Next TV & Film, voor nieuwe manieren om met tv en film om te gaan tellen allebei 4 nominaties.

Ook dit jaar is er een grote hoeveelheid non-profit organisaties onder de genomineerden zoals Nederlandse Transplantatie Stichting, Soa AIDS Nederland, Rutgers WPF en het Ministerie van Infrastructuur & Milieu.

De volledige lijst met nominaties is te vinden.

Inspiration Day
Tijdens de Inspiration Day op 26 maart krijgen de genomineerden de kans om hun werk aan de jury toe te lichten in de vorm van een 10-minuten gesprek. De SpinAwards Inspiration Day vindt dit jaar plaats bij Marktplaats Zakelijk in Amsterdam. 

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de SpinAward Night op 16 april in The Warehouse Elemententstraat te Amsterdam. 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie