Media

AD en Katja Schuurman samen in videoserie

Redactie | 11 september 2017, 7:53

Katja Schuurman neemt in Return to Sender haar naasten mee naar bijzondere plekken in de wereld waar ze met haar stichting Return to Sender (RtS) het verschil probeert te maken.

De video’s verschijnen in de loop van de maand wekelijks op AD.nl en de regiosites van ADR Nieuwsmedia, onderdeel van de Persgroep Nederland. Alle content is te zien op AD.nl/katja. 

In de eerste aflevering neemt Katja haar zus en vriendin Birgit Schuurman mee naar Nepal en laat haar zien hoe de veerkracht van mensen daar haar inspireerde om Return to Sender te beginnen. Ex-man Thijs Römer reist mee naar Ecuador, met haar vriend Freek van Noortwijk gaat Katja naar Kenia en Dinand Woesthoff naar Indonesië.

Return to Sender gaat uit van het principe dat het runnen van een renderend bedrijf in ontwikkelingsgebieden én het oplossen van sociale problemen hand in hand kunnen en moeten gaan. Lokale sterke bedrijven kunnen een echte bijdrage leveren.

De Persgroep, het AD en Return to Sender vinden elkaar in deze overtuiging en gaan Katja’s belevenissen delen.

Sinds tien jaar verkoopt Return to Sender handgemaakte producten van partners in Nederland. Vanaf 14 september ligt er een nieuwe designcollectie in de winkels.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Katja Schuurman Ad De Persgroep

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs