Adfactor gaat fans van bloggers betrekken bij campagnes

Bloginsiders faciliteert en beheert de werving van fans van een blogger in een insidersclub

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met Bloginsiders worden fans uitgenodigd om mee te doen aan marketingacties, zoals product reviews, event reports en foto- en videowedstrijden. Deze ‘insiders’  kunnen op verschillende manieren worden betrokken bij campagnes Ze kunnen bijvoorbeeld een starten op social media, meedoen aan foto- en videocontests, een product of dienst testen of events bezoeken en daar verslag van doen. Ook krijgen ze toegang tot exclusieve content van hun favoriete blogger.

Met Bloginsiders wordt ‘storymaking’ door consumenten mogelijk, aldus Adfactor in een toelichting. &;Met behulp van social media wordt het verhaal verspreid en versterkt. De mogelijkheden voor adverteerders zijn zeer divers. Elke Bloginsideractie wordt op maat ontwikkeld. De insiders zijn fans van blogs en influentials in uiteenlopende categorieën, waaronder lifestyle, entertainment, health, gadgets, food, fashion en beauty.

Bloginsiders is een vervolg op Blogads, een andere dienst die  heeft ontwikkeld. Met Blogads worden merken verbonden aan invloedrijke bloggers. Deze influentials voelen aan wat interessant is voor hen en hun lezers en maken zelf de gesponsorde content. 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie