Adformatie.nl vernieuwt

De compleet vernieuwde site van Adformatie.nl is live. Wat is er nieuw?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een nieuw online platform waar de merken Adformatie.nl, , , MolBlog en samenkomen. De bezoeker – of die nu werkzaam is in communicatie, marketing, reclame of media – profiteert nu van de brede kennis die wij hebben over het vak. En het oog wil ook wat, dus we hebben het design grondig aangepakt.

Wat is er precies nieuw:
- Volledig responsive: de nieuwe site is op alle devices optimaal toegankelijk
- De look & feel: het design is compleet vernieuwd, newsier en we maken gebruik van meer beeld.
- Drie homepages, één platform: Adformatie.nl, MarketingOnline.nl en CommunicatieOnline.nl geven toegang tot alle content die Adfo Groep biedt.
- Channels: op de nieuwe sites geven de homepages het overzicht. We gaan werken met channels om de diepte in te gaan. Alle artikelen worden overzichtelijk samengebracht en gebundeld in die channels. In het channel creatie is bijvoorbeeld alles over campagnes te vinden; het nieuws, de analyses en video&;s, onderzoeken en vacatures. De andere channels zijn: , , , , en .
- 250 bloggers: Nieuws en blogs staan op de nieuwe sites door elkaar heen. We hebben de beste experts - 250 over de drie sites - gevraagd of ze hun kennis, inspiratie en meningen via ons platform willen delen. De redactie blijft uiteraard bovenop het nieuws zitten.

We hebben ons het afgelopen jaar bezig gehouden met de vraag: wat wil de bezoeker? We hebben veel gesproken met mensen uit het vak en daaruit is gebleken dat onze lezers alles willen: soms diepgang, praktische tips en learnings uit het buitenland, dan weer nieuws, verstrooiing en roddels dichtbij huis. Het ene moment snel geïnformeerd worden, op het andere moment wil hij inzoomen op een bepaald onderwerp. Dit nieuwe platform moet in die behoeften gaan voorzien.

Ambitie
Dit is pas het begin. Het nieuwe publicatieplatform is het fundament van waaruit we verder gaan bouwen. De bezoeker kan straks zoals hij gewend is vacatures, events en campagnes op de sites vinden. De komende weken worden al deze onderdelen vernieuwd, net als de webshop. In de eerste maanden van 2014 wordt een stevig kennisplatform aan de sites toegevoegd waarbinnen de bestaande databanken met gegevens over bureaus en cases worden gebundeld in een nieuwe, geïntegreerde intelligence-omgeving voor de gehele Adfo Groep. En zo blijven we doorbouwen en verbeteren.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
jackson
Enjoying to play the fire boy and water girl free online game follow here <a href="http://fireboywatergirl.me">play online fireboy and watergirl</a> he is one of the very famous game in the would you play this game.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie