Mensen & Carrière

Alex Beishuizen nieuwe algemeen hoofdredacteur Adfo Groep

Redactie | 1 september 2016, 13:28

Hij zal zich op interim-basis toeleggen op online transitie en aansturing van redactie.

Alex Beishuizen is benoemd tot algemeen hoofdredacteur van de Adfo Groep, met de titels Adformatie, Communicatie en Tijdschrift voor Marketing. In de komende tijd zal Beishuizen zich op interim-basis bezighouden met de online transitie van vakinformatie en de aansturing van de redactie.

Beishuizen volgt Rocco Mooij op, die zich vestigt als zelfstandig adviseur op het gebied van communicatie, contentstrategie en -creatie. Mooij blijft als extern adviseur ook inhoudelijk betrokken bij Communicatie, de vaktitel waar hij jarenlang hoofdredacteur was.

De Adfo Groep maakt deel uit van de Sijthoff Media Groep (SMG). Voor SMG was Alex Beishuizen betrokken bij de transitie van Automatisering Gids en twee andere IT-titels tot AG Connect.

Beishuizen is zelfstandig media-adviseur. Hij was onder meer betrokken bij de vorming van het Limburgse nieuwsplatform 1Limburg en werkzaam als interim-hoofdredacteur van Omrop Fryslân. Daarvoor was hij hoofdredacteur van diverse vakbladen waar onder Emerce, Computable en Intermediair.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Johan van Uffelen

(2 september 2016, 18:27)
Proficiat Alex, well done!

Gerelateerde items Adfo Groep Alex Beishuizen

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs