Apple Pay op ruim 200.000 machines te gebruiken in VS

Tim Cook: '2015 wordt het jaar van Apple Pay'

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Vanaf vandaag zijn er ruim 200.000 NFC betaalautomaten van USA Technologies voorzien van Apple Pay. &;2015 wordt het jaar van Apple Pay&;, zei Tim Cook tijdens de financial update van het bedrijf. (Bron: =CADf328eec">CNET)

Gisteren werd bekend gemaakt dat USA Technologies Apple Pay integreert in 200.000 van haar betaalautomaten. Het bedrijf levert onder andere koffie- en parkeer betaalautomaten, evenals wasmachines en snoep- en drank- automaten. Met Apple Pay kan contactloos betaald worden.

Individuele retailers kondigden eerder al aan Apple Pay te zullen faciliteren.

&;We verwachten dat de miljoenen consumenten die regelmatig gebruik maken van onze self-service diensten, het gemak en de veiligheid van Apple Pay zullen waarderen.&; zegt Stephen P. Herbert, CEO van USA Technologies.

Het bedrijf heeft eveneens betaalautomaten bij pretparken, auto-wasstraten en deals bij bedrijven als Starbucks. Ook het bedrijf Chevron heeft aangekondigd in de nabije toekomst Apple Pay als mobiele betaalmethode aan te bieden bij haar benzinestations.

Western Union kondigde gister eveneens aan Apple Pay uit te zullen rollen. Apple zegt eveneens dat er nu zo&;n 750 banken en credit card bedrijven zijn die gebruik maken van de betaalservice."

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie