Arian Buurman vertrekt bij Ster

Ze werkte achttien jaar bij het bedrijf, waarvan 11 jaar als algemeen directeur.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het besluit om te vertrekken gaat in per 1 januari 2016 en is, zo meldt het persbericht, &;in goed overleg met het bestuur van Ster&; genomen. 

Het aangekondigde vertrek valt samen met de viering van het 50-jarig bestaan  van de Ster. Buurman: &;Vijftig jaar Ster is voor mij een natuurlijk en mooi moment om een fantastische tijd af te sluiten&; en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.&

Gesteld wordt dat Buurman heeft bijgedragen aan de ontwikkeling, groei en professionalisering van Ster. &;Daarbij werd een forse rendementsverbetering gerealiseerd en kon de organisatie uitgroeien tot een deskundige, eigentijdse marktpartij.&; De Sterinkomsten dragen tegenwoordig voor een derde bij aan de omroepbegroting.

Sam van der Feltz, voorzitter van het Ster bestuur: &;Wij zijn Arian dankbaar voor alles wat zij in de afgelopen jaren samen met haar team in een sterk dynamische mediamarkt heeft betekend voor Ster en wensen haar veel succes in haar verdere carrière&;.

Buurman zegt zich eerst te willen richten op de afronding van lopende projecten zoals het 50-jarig jubileum en de overdracht van verantwoordelijkheden aan haar opvolger. Wie haar taken gaat overnemen is nog niet bekend. Hierover wil de Ster later communiceren.

Of het vertrek te maken heeft met de salariseisen van Buurman is onduidelijk. De Ster-directeur geldt als één van de grootverdieners in Hilversum en verdiende in 2013 nog een bedrag van 217.726 euro (excl. pensioenbijdrage). Ondanks een oproep van minister Jet Bussemaker en staatssecretaris Sander Dekker .

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie